Gewichtsverlies

Doordat mijn eindwerk ging over acupunctuur en afvallen, heb ik mij door de vele literatuurstudies van wetenschappelijke artikels hier volledig in kunnen verdiepen. Gewikt en gewogen welke nu de beste acupunctuurbehandeling is om af te vallen, heb ik mijn eigen gespecialiseerd behandelplan opgesteld.

Hoe kan acupunctuur mij helpen om af te vallen?

In de strijd tegen het overgewicht en om meer energie te verbranden, zul je merken dat acupunctuur net datgene is wat je nodig hebt. We zetten de effecten van acupunctuur op afvallen even op een rijtje:
- Remt je hongergevoel.
- Remt je zin in suiker en vet.
- Versnelt je stofwisseling/spijsvertering.
- Stimuleert vetafbraak.
- Verlaagt het totaal cholesterol – en vetgehalte in het bloed.
- Bevordert de darmperistaltiek.
- Verhoogt je energie.
- Verhoogt je wilskracht en doorzettingsvermogen.
- Zorgt voor innerlijke rust.
Ook voeding is een belangrijk onderdeel van gezondheid. Wanneer en hoe eet je? Hoe bereid je het eten en in welke combinaties? Welk soort voeding eet je? Het heeft allemaal invloed op ons lichaam. Tijdens deze acupunctuur behandeling zal ook de aanpassing van de eetgewoontes aan bod komen.
Dit alles zal jouw wilskracht vergroten om door te zetten en te slagen in jouw strijd tegen de kilos!

5 weken startprogramma:

Gedurende 5 weken krijg je per week 2 acupunctuurbehandelingen.
tijdens het eerste consult wordt er een intakegesprek gedaan en vragen gesteld over je voedingsgewoontes, levensstijl en wordt er een energetisch bilan opgemaakt. Je wordt gewogen en je krijgt je eerste acupunctuurbehandeling. Je krijgt ook een aangepast voedingsschema mee. Het dieet is voor sommigen misschien streng, maar gemakkelijk vol te houden, doordat je geen honger ervaart en lekker in je vel zit.

Als het gewenste resultaat bereikt is, is het aangewezen om herval te vermijden de behandeling door te zetten, maar af te bouwen naar 1 behandeling per week, dan naar 1 behandeling om de 2 weken en uiteindelijk naar 1 sessie per maand.

Tarieven:

Het 5 weken startprogramma kost 315 euro
Vervolgconsult: 30 euro

 

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - UK Gambling Websites Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.